Wie ben ik en wat doe ik

Wie ben ik…

Nancy van der Lubbe, al van jongs af aan geïnteresseerd in leren. Leren en mijzelf ontwikkelen lopen dan ook als rode draad door mijn loopbaan.

Wat kan ik…

Tijdens de deeltijdopleiding Personeel & Arbeid (2010-2014) kwam ik in aanraking met competentiegericht onderwijs, waarbij naast aandacht voor kennis ook aandacht werd geschonken aan soft skills. Als een spons nam ik alles in me op en ontpopte me tot iemand die zich makkelijk voor de klas bewoog en energie kreeg van bijvoorbeeld het geven van presentaties en anderen inspireren. Ik ben toen begonnen met het geven van empowerment- en sollicitatietrainingen en het optreden als gastdocent/trainingsacteur.

Wat wil ik…

Vanuit eigen ervaring en kennis door middel van positiviteit en met oog voor mogelijkheden anderen motiveren hun talent te ontwikkelen en in te zetten om hun persoonlijke doel te bereiken.
Verder maak ik graag gebruik van mijn netwerk om mooie verbindingen tot stand te brengen. Een sprekend voorbeeld hiervan is de totstandkoming van succesvolle Body&Mind activiteiten bij SportCity Rijswijk in juni en oktober 2017, waar nieuwe contacten zijn gelegd, oude zijn herleefd en door iedereen vanuit eigen passie en professionaliteit tools zijn aangeboden, welke bijdragen aan een gebalanceerde en gezonde leefstijl.

Trainer, Coach, Gastdocent,
Solliciteren, Communiceren,
Empowerment & Balans

Mijn ervaring

2017

Stichting Opleiding Medewerkers Notariaat (SOMN)
Ontwerpen en geven training basisgespreksvaardigheden.

 

UWV (Den Haag/Platinaweg)
Oefenen sollicitatiegesprek en uitleg eect van ademhaling en lichaamstaal.

 

SportCity Rijswijk
Workshop in-3-stappen m.b.t. persoonlijke ontwikkeling en het (her)vinden van balans in de hectiek van alledag.

2015-heden

Haagse Hogeschool
Trainingsacteur en gastdocent in verschillende HRM gerelateerde rollen, workshop cv maken.

2014

Schoevers (Utrecht) secretaresse opleiding
Trainingsacteur in de rol van sollicitant tijdens assessment gesprekstechnieken.

2013-2015

Stichting Yasmin
Geven van empowerment- en sollicitatietraining, ontwerpen en geven van workshop oefenen met werkvormen voor trainers.

2013-2015

co trainer sollicitatietraining Ypenburg

De trainingen die ik geef zijn onder andere gericht op persoonlijke ontwikkeling op gebieden waarop ik mezelf heb ontwikkeld en dus daadwerkelijk ervaring mee heb. Het aanwenden van mijn inlevingsvermogen, open houding en enthousiasme in combinatie met het gebruik van theoretische modellen als ondersteuning maakt dat ik in verbinding kom met de deelnemers. Dit maakt de trainingen uniek.

PARTICIPEREN DOOR TE BLIJVEN LEREN

 

Download hier 2 korte essays die o.a. gaan over inzetbaar blijven op de arbeidsmarkt door te blijven leren.

Wat kan ik voor jou betekenen

Empowerment Training

Sollicitatie Training

Gespreksvaardigheid

Mijn partners

[logo-slider]