Diensten: Communiceren

Communiceren

JustNancy's-dienst-3

Communiceren we doen het allemaal, verbaal, non verbaal, het lijkt zo eenvoudig. Toch blijkt dat inzicht in je verbale en non-verbale gedrag, je communicatiestijl en interculturele verschillen en het beheersen van basisgespreksvaardigheden, waaronder assertiviteit helpen een effectief gesprek te voeren.

 

Het oefenen gebeurt tijdens de training in rollenspellen, maar ook daarbuiten door middel van zelfreflectie aan de hand van de STARR methode en wordt aangepast aan de doelgroep.

 

Vind je het lastig een presentatie te houden of zou je zelf een training willen geven, maar is dat nog net een brug te ver. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe ik je kan helpen toch die stap te zetten.

Afspraak maken?

 

Heb je een vraag over één van de trainingen of wil je graag een afspraak met mij maken? Neem dan gerust contact met mij op! Dat kan via het contactformulier, maar bellen mag natuurlijk ook altijd.

Ik ben Nancy van der Lubbe

Ik ben een gedreven professional op het gebied van notariaat/juridisch en HRM met een brede maatschappelijke betrokkenheid.

Mijn partners

[logo-slider]