Wat just nancy’s jou kan bieden

Mijn diensten

Empowerment & balans

JustNancy's-dienst-1

Graag geef ik je inzicht in wie je bent en hoe je je doelen kunt behalen, waarbij we kijken naar wat er mogelijk is. Vanuit een positief kritische houding houd ik je een spiegel voor en laat je stappen nemen.

Workshop In-3-stappen

 

Een driedelige afwisselende workshop met als doel bewustwording hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op het (her)vinden van balans in de hectiek van alledag.

 

  • Wie ben je
  • Wat kan er/kun je
  • Wat wil je (niet)

 

Onderdelen uit deze workshop zijn ook afzonderlijk te volgen:

1) Wie ben je?/Tea for two

Aan de hand van een vraag op een theelabel (tea topic) gaan we in gesprek en laat ik je kennismaken met je zelf.

2) Wat kan er?/Timemanagement

Gebruikmakend van theoretische modellen bied ik je tools realistisch met je tijd en energie om te gaan.

3) Wat wil je (niet)?/Tafelcoaching

Tijdens een tafelgesprek maken we met elkaar een plan van aanpak.

Solliciteren

JustNancy's-dienst-2

Solliciteren is een vak op zich. In de huidige arbeidsmarkt kun je niet zonder goede sollicitatievaardigheden, het begint al bij de zoektocht naar een stageplaats.

 

Profiel

Ik ben van mening dat solliciteren begint met een goed profiel. We onderzoeken waar je goed in bent en aan de hand van de STARR methode verwerk je dit met voorbeelden in je profiel.

 

Do’s en dont’s van een cv en/of motivatiebrief

Ik neem je mee in de do’s en dont’s van een cv en/of motivatiebrief.

 

Het sollicitatiegesprek

Hoe een sollicitatiegesprek verloopt hangt van een aantal factoren af. Zorg in ieder geval dat je goed voorbereid bent, oefenen helpt hierbij. Tijdens het oefenen maak ik je onder andere bewust van de invloed van de eerste indruk en hoe je door een goede ademhaling en powerposes minder gespannen het gesprek in kan gaan.

Communiceren

JustNancy's-dienst-3

Communiceren we doen het allemaal, verbaal, non verbaal, het lijkt zo eenvoudig. Toch blijkt dat inzicht in je verbale en non-verbale gedrag, je communicatiestijl en interculturele verschillen en het beheersen van basisgespreksvaardigheden, waaronder assertiviteit helpen een effectief gesprek te voeren.

 

Het oefenen gebeurt tijdens de training in rollenspellen, maar ook daarbuiten door middel van zelfreflectie aan de hand van de STARR methode en wordt aangepast aan de doelgroep.

 

Vind je het lastig een presentatie te houden of zou je zelf een training willen geven, maar is dat nog net een brug te ver. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe ik je kan helpen toch die stap te zetten.

Afspraak maken?

 

Heb je een vraag over één van de trainingen of wil je graag een afspraak met mij maken? Neem dan gerust contact met mij op! Dat kan via het contactformulier, maar bellen mag natuurlijk ook altijd.

Ik ben Nancy van der Lubbe

Ik ben een gedreven professional op het gebied van notariaat/juridisch en HRM met een brede maatschappelijke betrokkenheid.

Mijn partners

[logo-slider]